Lezing: “Onze dagelijkse kost en de waarden van voedsel” gaat niet door

Donderdag 22 april 2021 

Beste leden,

Helaas kan de lezing van 22 april  van Ton Duffhues met als titel "Onze dagelijkse kost en de waarden van voedsel"  niet doorgaan. Hiermedehebben we a.g.v. Covid19 alle lezingen van dit seizoen moet annuleren.

Dat betreuren wij en we hopen dat het komend seizoen meer ruimnte gaat bieden voor onze mooie lezingen. Geluk is dat de lezingen van dit seizoen volgend seizoen aangeboden kunnen gaan worden. We hebben ze dus nog tegoed.

Ook hebben we steeds getracht een alternatief aan te bieden d.m.v. één van onze mooie films online. Voor 22 april gaan we dat ook weer doen, nl. een film die gemaakt is in 1988 door Jan de Kort i.s..m. HKK Op 't Goede Spoor. De titel van de film luidt "Waspik, durpke tussen Raamsdonk en Capelle".  Je kunt daarin kijken naar straatbeelden, belangrijke gebouwen, viering Koninginnedag, repetitie van de Harmonie, bekende Waspikse mensen zoals Jantje Koopmans, kapper Kools enz. Echt de moeite waard om te kijken. Je krijgt als lid een link toegezonden om de film te kunnen bekijken.

Veel kijkgenot! 

Het programma van lezingen en evenementen voor het nieuwe seizoen krijg je voor de zomervakantie nog toegezonden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur HKK