Welkom op de website van Heemkundekring 'Op 't Goede Spoor' te Waspik

Activiteiten

Naast de vele werkgroepen zijn er ook andere zaken binnen de Heemkundekring die de Vereniging zo enerverend en aantrekkelijk maken.

- Tentoonstellingen: Zo hebben we in het verleden geregeld tentoonstellingen georganiseerd, waarbij niet alleen de toeschouwers genoten hebben, maar ook de mensen die het mee organiseerden.

- lezingen: ongeveer vijf maal per seizoen organiseren wij mooie lezingen. Deze staan vermeld in de agenda.

- Dorpswandelingen en fietstochten: in de agenda op deze site kunt u zien wanneer onze heemkundekring dorpswandelingen of dorpsfietstochten organiseert. Onder leiding van ervaren gidsen wordt u wandelend of fietsend bijgepraat over de bijzonderheden van Waspik en omgeving. Natuurlijk hoeft u niet te wachten tot er een datum gereserveerd is. U kunt met uw gezin, uw familie, met buurtbewoners of uw werk contact opnemen met Anita Zijlmans onder het mailadres  . De wandelingen en fietstochten duren ongeveer twee à twee en een half uur m.i.v. een korte pauze bij één van de horecagelegenheden. Er zijn minimaal vijf personen nodig om de organisatie door te laten gaan. Maximaal kunnen twee maal twaalf personen deelnemen. Alle deelnemers krijgen een hoofdtelefoon om de uitleg van de gids vlekkeloos te kunnen volgen. Kosten per deelnemer € 3,- . Wilt u ook een rondleiding in één van onze kerken of de molen, dan kan dat tegen extra betaling van € 1,- p.p.p.  gebouw. Voor de data van de rondleidingen: zie agenda.