Welkom op de website van Heemkundekring 'Op 't Goede Spoor' te Waspik

Heemkundekoor

MUZIKALE BEGELEIDING M/V GEZOCHT HEEMKUNDEKOOR WASPIK

Het Heemkundekoor is op zoek naar een toetsenist om ons koor (onderdeel van de Heemkundekring) te begeleiden op onze digitale piano òf een accordeonist, die zelf in bezit is van een accordeon.

Ons repertoire bestaat uit liedjes, die vooral ouderen graag meezingen, wat onze optredens extra plezier geeft. Wij repeteren de 1e en 3e maandagavond van de maand in “’t Schooltje” in Waspik-Boven, onder vakkundige leiding van dirigent Ad de Klijn.

Voelt u zich aangetrokken om ons te begeleiden, tegen een vergoeding, of wilt u informatie? Neemt u dan aub als volgt contact op:

Via: Mobiel    0651202627

       E-Mail   

Indien u geen muzikale opleiding gehad heeft, maar wel zin heeft om ons koor te versterken met uw stem, is er ook een plaatsje voor u in ons koor. U hoeft niet voor te zingen, de dirigent geeft u een plaats die hij denkt dat ’t beste bij u past. Om lid te worden van ons koor bent u niet aan leeftijd gebonden. Dames èn heren zijn welkom. U mag eventueel ook eerst komen luisteren tijdens de repetitie. Na afloop is er een gezellig samenzijn, voor hen die daar behoefte aan hebben.

Neemt u voor informatie aub contact op, zoals hierboven is aangegeven of om te melden, dat u graag wilt komen luisteren?

Met muzikale groet,

Joos Stroop-Voermans

Voorzitter