Prikbord

donderdag 23 april 2020

 

75 jaar vrijheid
herdenken en vieren vanuit huis

Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid in Nederland. Door het corona-virus kunnen kunnen veel evenementen, initiatieven en activiteiten niet of niet op de geplande data doorgaan. We betreuren dit enorm en leven mee met iedereen die de afgelopen tijd zo hard gewerkt heeft om zijn/haar project tot een succes te maken. Deze periode van binnenshuis blijven biedt een mooi moment om bij onze vrijheid stil te staan. Ook zorgt het voor veel creativiteit en steeds meer (online) initiatieven ontstaan om mensen te verbinden, verhalen te delen en om te herdenken en vieren vanuit huis. Wij verzamelen op brabantremembers.com dé tips om vanuit huis 75 jaar vrijheid te herdenken en vieren!
In deze nieuwsbrief delen we alvast verschillende mooie initiatieven uit Brabant en Nederland.Organiseer je zelf een initiatief in het kader van vanuit huis herdenken en vieren? Laat het ons weten door te mailen naar .

zaterdag 29 februari 2020

Degene die ik herken zijn:
2e van links: Juffrouw Schoenmakers (vermoed ik)
3e van Links: Wim Baaten
4e van Links: Nico v.d. Rijken (mijn ome Nico)
Door: Jos de Hond

Rechtsonder, zittend:
Anton Kemmeren
Door: Henk van Suntenmaartensdijk

woensdag 18 december 2019

Op 24 september 2019 heeft het Heemkundekoor een optreden verzorgd in Zorgcentrum "de Wijngaerd" in Made. Het was gemoedelijk en gezellig. De bewoners zongen actief mee en een enkeling waande zich op een dansvloer.

Made 1 800x533           

 Made 2 800x502